Antivirus software

Software voor de KMO

ESET

Essential Security against Evolving Threads

Door de ongekende hoge kwaliteit van bescherming maar ook de snelheid van de producten van ESET, is dit in 25 jaar inmiddels uitgegroeid tot antivirusproduct nummer 5 op de wereld (volgens Gartner, 2015). Zowel particulier als zakelijk is er een mooie productrange voor een vrij lage prijs. Aan de rechterzijde van deze pagina ziet u een overzicht van de behaalde testen van onafhankelijke gerenommeerde internationale testcentra, waaruit blijkt dat ESET nummer 1 is. Wilt u de testen van de verschillende producten naast elkaar zien, kijk dan op deze pagina. Wilt u alle testen van ESET zien, kijk dan op deze pagina.

 

Particulier/klein zakelijk

Voor de particuliere en klein zakelijke gebruiker zijn er kort gezegd 2 producten en een ESET Mobile Security.

ESET Smart Security; de bescherming tegen alle soorten van kwaadaardige codes onder welke naam deze ook voorkomen (virus, worm, trojan, bot, etc.), aangevuld met een spamfilter, een personal firewall (2 richtingen), een web/content filter, botnet beveiliging en een antidiefstal-module voor laptops. De ESET Smart Security is voor Windows, doch onder deze licentie mag ook een machine met Mac OS X beveiligd worden.

ESET NOD32 Antivirus is de benodigde beveiliging om veilig te kunnen surfen, e-mailen of gebruik te maken van verwisselbare media. Cruciale bescherming tegen alle soorten van kwaadaardige codes onder welke naam deze ook voorkomen (virus, worm, trojan, etc.). ESET NOD32 kan zowel op Windows als op Mac OS X of Linux geïnstalleerd worden.

Zakelijk

De zakelijke portfolio is compleet van de endpoint tot aan de gateway. Voor de zakelijke markt zijn er ook meerdere aantrekkelijke bundels verkrijgbaar.

Beheer:
ESET Remote Administrator
is de intuïtieve (webbased) beheeromgeving van waaruit u de totale beveiliging kunt uitrollen en beheren.

Endpoints:
ESET Endpoint Security
is de zakelijke tegenhanger van de ESET Smart Security en geeft het werkstation de totale bescherming welke deze nodig heeft. Voor Windows en Mac OS X systemen.
ESET Endpoint Antivirus, voorheen bekend als NOD32, is de basis bescherming voor uw Windows, Linux/BSD/Solaris en Mac OS X systemen.

Servers:
ESET File Security
is de speciaal voor de server aangepaste engine van ESET Endpoint Antivirus en is er voor Windows en Linux/BSD/Solaris.
ESET Mail Security, de bescherming welke zich nest voor de mailstore. Voor Microsoft Exchange, IBM Lotus Domino, Linux en Kerio Connect.

Gateway:
ESET Gateway Security
voor Linux/BSD/Solaris.
ESET Security voor Kerio Control.

Diversen:
ESET Mobile Security
voor Android, de complete bescherming voor uw tablet en smartphone.
ESET Security voor Microsoft Sharepoint Server, specifiek ontworpen.
ESET Secure Authentication, een goede inlogbescherming voor uw systemen d.m.v. 2 factor authenticatie.
DESlock+, de gevalideerde encryptie software.