Antivirus software

Software voor de KMO

Een van de Toppers

De antivirusoplossingen van Bitdefender bieden geavanceerde en proactieve bescherming tegen online bedreigingen, inclusief de risico’s van internetbankieren. Bitdefender begrijpt dat ook de oplossingen voor ondernemingen van nu verder moeten gaan dan de basisdetectie van virussen en voorkomen van infecties. Daarom zijn de zakelijke internetbeveiligingsoplossingen ontworpen met het vermogen om een besturingsmechanisme en het beleidsbeheer voor een groot aantal eindstations en servers te implementeren – en dit alles zo eenvoudig mogelijk. Bitdefender heeft het gepresteerd om in een korte periode (vanaf 2011) hun producten zodanig te verbeteren dat zij op dit moment tot de absolute wereldtop behoren. Wilt u de testen van de verschillende producten naast elkaar zien, kijk dan op deze pagina. Wilt u alle testen van Bitdefender zien, kijk dan op deze pagina.

 

Particulier/klein zakelijk

Voor de particuliere en klein zakelijke gebruiker zijn er meerdere producten (plus een aparte MAC OS X  versie).

Bitdefender Total Security is uitgeroepen tot Antivirusprogramma van het jaar. Met razendsnelle scantechnologie die uw werkzaamheden niet hindert beschikt u over de ultieme geruisloze beveiliging tegen online bedreigingen. Deze oplossing neemt automatisch de beste beslissingen voor de beveiliging van uw gegevens, uw online betalingen en uw privacy. Inclusief een nieuwe firewall, vernieuwd ouderlijk toezicht, optimalisatie met één muisklik en opsporing of vergrendeling van apparaten na verlies of diefstal.

Bitdefender InternetSecurity is de krachtigste software voor internetbeveiliging die er is. Deze oplossing is gebaseerd op technologie die is bekroond als PRODUCT VAN HET JAAR en gebruikt zelflerende methoden om online dreigingen te blokkeren zonder uw apparaat te vertragen. Onze oplossing neemt automatisch de beste beslissingen voor de beveiliging van uw gegevens, uw online betalingen en uw privacy. Verhindert onbevoegde toegang tot uw persoonlijke gegevens met een firewall in twee richtingen en biedt discrete online bescherming voor uw kinderen.

Bitdefender Antivirus Plus; deze unieke, gebruiksvriendelijke oplossing neemt automatisch de beste beslissingen voor de beveiliging van uw gegevens, uw online betalingen en uw privacy.

Voorts zijn er nog een aantal andere pakketten:
Bitdefender Total Security Multi Device
Bitdefender Antivirus voor Mac OS X
Bitdefender Family Pack
Bitdefender Mobile Security

Zakelijk

Het zakelijke portfolio bevat alles wat nodig is voor een complete beveiliging. U kunt een keuze maken uit 2 combinatie pakketten en een groep losse licenties.

Bitdefender GravityZone Business Security: Ideaal voor kleine bedrijven die een eenvoudige maar goede beveiliging willen. Voor fysieke of virtuele werkstations en servers.

Bitdefender GravityZone Advanced Business Security: Aanbevolen voor middelgrote ondernemingen die behoefte hebben aan een complete bescherming. Voor fysieke of virtuele werkstations/servers, Exchange en mobiele apparaten.

Bitdefender GravityZone Enterprise-beveiliging:  Flexibele oplossing voor grotere organisaties en organisaties en datacenters die virtualisatie gebruiken. Onder deze licentiestructuur zijn 7 verschillende licenties verkrijgbaar.